Να στείλετε μήνυμα
products

Προσαρμόστε την εποξική Potting όγκου στεγανωτική ουσία για τους πυκνωτές

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BAIYUN
Πιστοποίηση: Rosh,UL
Αριθμό μοντέλου: Sep595-φ
Ποσότητα παραγγελίας min: Κασέτα/λουκάνικο που συσκευάζει 1000PCS
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Προσαρμόστε
Χρόνος παράδοσης: 7-14days
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: Κασέτα/λουκάνικο που συσκευάζει 1000000PCS/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: Εποξικός Συσκευασία: Προσαρμόστε
Όγκος: Προσαρμόστε Χρώμα: Α: Μαύρος ή γκρίζος, Β: Άσπρος ή στιλβωμένος
Υψηλό φως:

Προσαρμόστε την εποξική Potting όγκου στεγανωτική ουσία

,

Εποξική Potting πυκνωτών στεγανωτική ουσία


Περιγραφή προϊόντων

Sep595-φ εποξική Potting στεγανωτική ουσία για τους πυκνωτές

Εισαγωγή παραγωγής
Sep595-φ η εποξική potting στεγανωτική ουσία για τον πυκνωτή είναι ένα δύο-συστατικό, μέση θερμοκρασία που θεραπεύει την εποξική potting στεγανωτική ουσία. Το επεξεργασμένο προϊόν έχει τις καλές μονώνοντας ιδιότητες και χρησιμοποιείται ευρέως potting των ηλεκτρονικών συστατικών.
Κύρια εφαρμογή
Χαμηλό ιξώδες, κατάλληλο potting και άριστη απόδοση διαπότισης
◆Έχει τις άριστες ηλεκτρικές ιδιότητες, τις μηχανικές ιδιότητες και τη διαστατική σταθερότητα μετά από να θεραπεύσει
◆Μετά από να θεραπεύσει, η επιφάνεια είναι φωτεινή και ομαλή, και η απόδοση μόνωσης είναι άριστη
◆Πράσινη προστασία του περιβάλλοντος, καμία τοξική και επιβλαβής ουσία
◆Τα χρώματα μπορούν να ρυθμιστούν όπως απαιτούνται

 

Προσοχή
1. Η μακροπρόθεσμη αποθήκευση του συστατικού Α θα αναγκάσει την ιζηματογένεση, παρακαλώ πλήρως να την ανακατώσει πριν τη χρήση
2. Το εμπορευματοκιβώτιο μίξης πρέπει να είναι ένα στρογγυλό βαρέλι με έναν ομαλό τοίχο βαρελιών. Κατά τη διάρκεια της ανακατώνοντας διαδικασίας, ο τοίχος βαρελιών πρέπει να ξυθεί 2~3 φορές για να εξασφαλίσει ομοιόμορφη μίξη
3. Το υλικό Β είναι εύκολο να απορροφηθεί την υγρασία και το διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα, με συνέπεια την κρυστάλλωση και τη θολούρα. Αυτή τη στιγμή, το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
4. Το συστατικό Α μπορεί να κρυσταλλώσει στη χαμηλή θερμοκρασία, η οποία είναι ένα κανονικό φαινόμενο. Μπορεί να θερμαθεί σε έναν φούρνο σε 70-80 ℃ πριν τη χρήση. Το εμπορευματοκιβώτιο πρέπει να είναι σε ένα ανοικτό κράτος για να αποφύγει την επέκταση και τη ζημία στο εμπορευματοκιβώτιο.
5. Ο χρησιμοποιήσιμος χρόνος μετά από να αναμίξει το Α και το Β συσχετίζεται με τη θερμοκρασία και μίξη του ποσού μετά από να αναμίξει. Όσο υψηλότερη η θερμοκρασία, τόσο μεγαλύτερη η μίξη ανέρχεται και τόσο κοντύτερος ο χρησιμοποιήσιμος χρόνος. Επομένως, η θερμοκρασία μίξης και μίξη του ποσού καθορίζεται σύμφωνα με την επιτόπια λειτουργία (το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 3 ώρες όταν αναμιγνύονται με 10 κλ σε έναν πλαστικό κάδο 10L
30 °C).

 

Χρήση
1. Ανακατώστε το συστατικό Α ομοιόμορφα πριν τη χρήση, κατόπιν τμήματα Α και Β μέτρου και μιγμάτων σε αναλογία βάρους στις 100:30 ομοιόμορφα, χύνοντας μέσα στη λειτουργική χρονική σειρά μετά από κενό defoaming
2. Χύστε το μίγμα στο κοχύλι πυκνωτών ως εγχυτήρα, κατόπιν ένθετο ο πυρήνας πυκνωτών στο κοχύλι, και γεμίζει τελικά το κοχύλι πυκνωτών.
3. Τοποθετήστε το χυμένο προϊόν σε μια σταθερή θερμοκρασία 95°C, και μπορεί να θεραπευτεί εντελώς σε 2,5 ώρες. (Η απορρόφηση υγρασίας μπορεί εύκολα να οδηγήσει στην πτώση της απόδοσης προϊόντων. Προσοχή πρέπει να δοθεί στις αλλαγές στον καιρό και την υγρασία. Τα προϊόντα που είναι σε δοχείο και έχουν σφραγίσει πρέπει να εγγυηθούν για να εισαγάγουν τον επωαστήρα μέσα σε δύο ώρες).


Αποθήκευση και μεταφορά:
Το κατάστημα σε μια δροσερή και ξηρά θέση, η περίοδος αποθήκευσης τμήματος Α είναι 3 μήνες (κάτω από 25 ℃), και η περίοδος αποθήκευσης τμήματος Β είναι 12 μήνες (σε 25°C). Αυτό το προϊόν είναι ακίνδυνο και μπορεί να μεταφερθεί ως γενικές χημικές ουσίες.
Επειδή οι πραγματικές καταστάσεις ποικίλλουν ευρέως, είναι αδύνατο για μας να ξέρουμε όλες τις καταστάσεις, wecannot έτσι εγγύηση η ακρίβεια και καταλληλότητα των χρήσεων και των χρήσεων προϊόντων μας για ορισμένα.
Οι χρήστες πρέπει να καταλάβουν το προϊόν λεπτομερώς πρίν χρησιμοποιούν το, και να αποφασίσουν έπειτα για τους τον καλύτερο τρόπο να το χρησιμοποιήσουν.

Προσαρμόστε την εποξική Potting όγκου στεγανωτική ουσία για τους πυκνωτές 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618864832682

WhatsApp : +8618613030819